vineri, 15 iunie 2012

Oferta unelte: bormasina, polizor, ferastrau.

Bormasina Practyl la Leroy MerlinCa bricoleuri amatori e bine sa avem in casa mici unelte ca sa ne usureze muncile. Daca avem doar mici lucrari ocazionale de facut o varianta la uneltele de marca si mult mai scumpre pot fi uneltele din gama entry-level.

Daca dai doar 3 gauri in casa timp de un an poate e mai eficient sa cumperi o bormasina mai ieftina decat una de 200 de lei pe care s-o tii in debara.

Cei doi retaileri francezi Bricostore si Leroy Merlin vin in luna iunie cu o oferta foarte interesanta pentru cei care au nevoie de astfel de unelte pentru utilizari ocazionale.

Bricostore vine cu un set de 4 unelte format din bormasina, ferastrau pendular, slefuitor si polizor la doar 179.99 lei, iar la Leroy Merlin poti gasi ferastrau vertical, bormasina sau polizor unghiular, fiecare la doar 34.9 lei.

Desigur ca mai exita si varianta de a imprumuta de la un prieten, ruda, vecin...

joi, 14 iunie 2012

Catalog Leroy Merlin Iunie

Leroy Merlin a publicat catalogul pe luna iunie.

Aici gasiti catalogul Leroy Merlin iunie

Oferte de gresie si faianta

Gresia si faianta sunt printre cele mai folosite produse in amenajarea locuintelor noastre. Se gasesc de cumparat cam pe toate drumurile, dar pentru produse mai Ok merita sa mergeti la un magazin de bricolaj. Cel putin aveti un bon fiscal in mana daca aveti nevoie sa le schimbati.

Iata ce oferte de gresie si faianta sunt in luna iunie pe site-urile magazinelor de bricolaj.

Oferta gresie si faianta Leroy Merlin: gresie interior 20x20cm, produsa in Italia la 12.8 lei/mp; faianta 20 x 20 cm tot la 12.8 lei/mp

Oferta gresie si faianta Baumax: faianta de la 22.99 lei/mp, gresie portelanata de la 26.9 lei/MP.

Oferta gresie si faianta Bricostore: gresie 23.47 lei/mp, faianta de la 19.79 lei/mp.

Oferte gresie si faianta Dedeman: gresie la 16.9 lei/mp, faianta de la 17.9 lei/mp.

60 de produse de bricolaj la cele mai mici preturi din Romania



Desi majoritatea magazinelor de bricolaj vorbesc despre preturi reduse se pare ca francezii de la Leroy Merlin pun in practica cel mai bine acest lucru.

Recent ei au relansat gama de produse Pret Inegalabil-adica 60 de produse de bricolaj la cel mai mic pret din Romania. Asta e o super promisiiune, iar pentru voi, cei care sunteti in cautare de produse de bricolaj, inseamna o super ocazie de a cumpara produsele dorite la preturi realmente mici.

Ce poti gasi in noua oferta Pret Inegalabil: intrerupatoare la 1.26 lei sau prize la 1.28 lei, ferestre de termopan de la 119 lei, vopsea alba 10L la 15.9 lei, gresie si faianta de la 12.8 lei/mp, linoluem de la 9.99 lei/mp, bormasini-polizoare si ferastrau vertical de la 34.9 lei. Aici gasiti gama intreaga de produse Pret Inegalabil Leroy Merlin.

Oferta Set Lavoar+WC

 Atunci cand ne renovam baia e bine sa cautam oferte de pachete care contin mai multe produse necesare.

Am gasit o oferta la un pret exceptional pentru un set lavoar+WC, ambele din ceramica.  Lavoarul are si piedestal si are dimensiunea 61x40 cm, destul de mare, iar WC-ul este  complet: adica are si rezervor si capac.

Pretul este de doar 245 de lei, si aici gasiti mai multe detalii despre oferta set WC+lavoar.

marți, 12 iunie 2012

Oferte aer conditionat

Ca sa evitam aglomeratia din lunile iulie si august poate e bine sa ne montam un aer conditionat de acum.

M-am uitat pe site-urile magazinelor de bricolaj sa vad ce oferte de aer conditionat sunt. Am gasit preturi destul de bune, iar unele dintre magazine asigura si serviciul de montaj aer conditionat (contra cost sau gratuit la valori mai mari).

Asadar iata cateva oferte de aer conditionat:

Aer conditionat Leroy Merlin:  Aer conditionat 9.000 btu la 799 de lei sau 12.000 btu la 999 de lei

Aer conditionat Baumax: 9.000 btu de la 999 de lei sau 12.000 btu la 1899 lei.

Aer conditionat OBI: 9.000 btu la 1049 lei sau 12.000 btu la 1149 lei (la ambele montaj gratuit in limita a 3m traseu frigorific)

Aer conditionat Dedeman: 9.000 btu la 959 de lei (fara motaj)

O vara racoroasa!

Oferta piscine de curte

Se pare ca intr-adevar a venit vara si odata cu ea sunt multi cei care doresc sa-si cumpere o mica piscina de curte. Marile magazine de bricolaj au in oferta lor si astfel de piscine.

Iata ce am gasit in oferta lunii iunie pentru piscine de curte:

Oferta piscine Leroy Merlin: 165 lei sau 529 lei (ambele includ pompe de apa si sistem de filtrare)

Oferta piscina Bricostore: de la 109.99 lei(fara sisteme de filtrare sau pompa apa)

Oferta piscina Dedeman: 398.99 lei (pompa de apa inclusa)

Oferta Piscina Baumax: 109 lei(fara pompa apa si sistem filtrare) sau 359 de lei cu sisteme de filtrare

Dimensiunile piscinelor difera, dar am ales unele un pic mai incapatoare. Pe site-urile magazinelor de bricolaj gasiti si alte oferte.